سنگ مرمریت یکی از شناخته شده ترین سنگ های ساختمانی جهت کاربری در فضای داخلی ساختمان است و ما در این مقاله قصد داریم به بررسی معایب سنگ مرمریت در نما بپردازیم. مرمریت به دلیل زیبایی، استحکام و دوامی که دارد، به عنوان یکی از سنگ های با ارزش در صنعت ساختمان سازی به شمار می آید، اما سوالی که وجود دارد در رابطه با امکان استفاده ان در تمامی بخش های ساختمان است؟
کاربری سنگ های مرمریت در بخش هایی از قبیل راه پله، کف ساختمان، کف پارکینگ، بدنه راه پله، نما پارکینگ، نما داخلی ساختمان، آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی مطرح است، اما استفاده از آن در نما ساختمان تا حدودی مشکل است. برای نمونه می توان به سنگ صلصالی اشاره کرد که در راه پله و نما داخلی ساختمان استفاده می شود اما از آن نمی توان در نمای بیرونی ساختمان استفاده کرد. در پاسخ به چرایی این وسئله، میتوان به یک سری معایب مرمریت پرداخت که با کاربری آن در نما سازگار نمی باشد. معایب مربوطه به شرح زیر است:
در اکثر منابعی که وجود دارد، مرمریت را سنگی از منشا رسوبی به شمار می آورند که از تارکم ناشی از فشار طبقات رویی حاصل گردیده و دگرگونی ضعیفی نیز در آن دیده می شود و همین مسئله موجب وزن و تراکم بالا آن گردیده است.
اکنون می توان گفت که سنگ مرمریت برای نما ساختمان، گزینه مناسبی نمی باشد و در بین انواع سنگ های مرمریت موجود در بازار، می توان به برند مرمریت لاشتر اشاره کرد که قابلیت استفاده در نمای بیرونی ساختمان را نیز دارا می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید